A hrsz: 276/44-45 telkeken 2 db kétlakásos ikerház került kialakításra.

A telkek területe egyenként 955 m2

A két lakás által egy telken beépített terület nagysága 201,29m2, ami a beépíthetőségnél jóval kisebb beépítettség. A későbbiekben lehetőség van tároló, garázs építésére az északi homlokzat túlnyúlásában.

A lakások mindegyike megközelíthető egyenként az ellentétes oldalaikon lévő utcákról.

A lakások tetőtere beépítésre van kialakítva. Ez azt jelenti, hogy a közműfelállások és nyílásáthidalók be vannak építve a szerkezetbe, további rombolás nélkül a nyílások kialakíthatók. A lakáselválasztó hanggátló fal a tetőtérben is kiépítésre került.Az egyes lakásokhoz tartozó földterületet minden tulajdonos lekerítheti a másik akadályozása nélkül.

Alkalmas együttköltöző családoknak is, mert az egymástól függetlenül üzemelő lakások egy telken vannak.

Az össz-közművesített terület minden előnyét élvezhetik a zöldben és jó levegőn, távol a közlekedési utaktól, de a település központjában.A város közelsége és a tömegközlekedés szervezettsége peremvárosi komfortot ad a beköltözőknek.

A gyermekek magas szintű ellátásban részesülnek a bölcsődétől a zeneiskolán át  az általános iskolával befejezőleg.

A lakások irányára: 21.000.000,- Ft amely tartalmazza a telek árát is.

Érdeklődni: boda.aniko@produktiv.eu

A bejegyzés trackback címe:

https://produktiveu.blog.hu/api/trackback/id/tr343549609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása